BOERMA interieurstyling en projectinrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

BOERMA interieurstyling en projectinrichting neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Boerma adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Rosendaalsestraat 481 in Arnhem vindt u onze showroom.


Maak een afspraak

De interieurspecialist uit Arnhem

Een interieurwinkel gespecialiseerd in raambekleding, vloerbedekking en muurbekleding. U vindt er de bekende merken, maar daarnaast werken we samen met lokale interieurarchitecten, ontwerpers en meubelmakers.


Loop gerust eens bij ons binnen. Onze interieurprofessionals heten u van harte welkom!

in samenwerking met ALL STYLE KEUKENS

ALL STYLE KEUKENS is een full-service keukenbedrijf uit Arnhem. Wij werken altijd op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben; de eerste afspraak maken wij bij de klant thuis. Als ontwerpers zijn wij specialist in het samenstellen en leveren van échte maatwerk keukens die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.

Onze keukens worden gemaakt door innovatieve maatwerk keukenfabrikanten die ons niet beperken in onze creativiteit en die weten wat individueel design betekent.

ALL STYLE KEUKENS levert moderne maatwerk keukens vanaf € 15.000 Echte houten keukens vanaf € 20.000 en Trendline keukens vanaf € 12.000
Met 30 jaar kennis en ervaring kunnen wij uw wensen optimaal vertalen naar een goed doordacht keukenplan en u daarbij voorzien van deskundig advies.


Als full service keukenbedrijf verzorgen wij met ons montageteam indien gewenst het gehele montage-traject van A tot Z. Van de sloop en afvoer van de oude keuken, het aanpassen van noodzakelijk leidingwerk, tot en met de kookklare oplevering van uw nieuwe keuken.

ALL STYLE KEUKENS is een compact keukenbedrijf met een klein team vakmensen en één gezamenlijk doel, uw verwachtingen overtreffen.

De grote merken van BOERMA interieurstyling en projectinrichting

Bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
Forbo
Moduleo