Merk logo

BOERMA interieurstyling en projectinrichting: Bonaparte tapijt in de regio Velp

Bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met BOERMA interieurstyling en projectinrichting!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting

BOERMA interieurstyling en projectinrichting maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Velp

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. BOERMA interieurstyling en projectinrichting helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van BOERMA interieurstyling en projectinrichting

Bonaparte voor elke kamer

BOERMA interieurstyling en projectinrichting helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Arnhem.


Neem contact op met BOERMA interieurstyling en projectinrichting

BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem, voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap