PVC kopen? BOERMA interieurstyling en projectinrichting in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek is expert op het gebied van vloeren

Een PVC vloer is krasvast en heel gemakkelijk in onderhoud. Het leggen is wel een precies werkje. De vakmensen van BOERMA interieurstyling en projectinrichting nemen jou dit klusje graag uit handen. We komen het secuur inmeten en leggen het precies goed. We geven je graag meer informatie over de voordelen van PVC in je huis. Kom gerust kijken bij ons in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek.

Image slide

PVC: een blijvende trend bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek

BOERMA interieurstyling en projectinrichting is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. PVC stroken ontbreken dus niet in onze showroom.

BOERMA interieurstyling en projectinrichting heeft kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren. Maar PVC is ook perfect toe te passen in showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. Ontdek de eindeloze mogelijkheden én voordelen van een PVC vloer.

Voor meer informatie ben je welkom bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem.


Bekijk de collectie PVC vloeren

Verschillende PVC vloeren in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. Een PVC-vloer is (bijna) niet van echt te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Pluspunt: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling.

Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen?

Je vindt bij ons in de showroom een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die een leven lang meegaat.


Laat je inspireren

Een PVC vloer is ook geschikt voor badkamer en keuken

Een PVC stroken vloer is een fantastische combinatie van de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

Wil je meer weten over de voordelen van PVC? Loop dan eens binnen bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Een PVC-vloer kun je combineren met vloerverwarming. PVC haalt een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens kan je de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken.

Een PVC vloer is de juiste keuze voor nu en in de toekomst!

Hoe leg je een PVC vloer? Met vakmanschap van BOERMA interieurstyling en projectinrichting!

Voor het leggen van een PVC-vloer is vakmanschap vereist. BOERMA interieurstyling en projectinrichting heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer deskundig in jouw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een strakke ondervloer is van groot belang om de vloer mooi aan te brengen.

BOERMA interieurstyling en projectinrichting zorgt voor een egalisatielaag of een MDF ondervloer. Bij egaliseren kan de vloer meestal de volgende dag (wanneer de egaline droog is) worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag.

Bij een MDF ondervloer of een PVC met drager is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk. Onze medewerkers werken vakkundig en snel, om je zo min mogelijk tot last te zijn en je zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Meer informatie? Neem contact op met BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem of kom langs in onze showroom. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.


Maak een afspraak met BOERMA interieurstyling en projectinrichting