Rolgordijnen kopen? BOERMA interieurstyling en projectinrichting in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek is expert op het gebied raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een neutraal rolgordijn, of eentje met een flamboyant dessin, bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting hebben we heel veel soorten, maten, kleuren en motieven. We staan klaar om je te adviseren over welk rolgordijn bij jou past. Uiteraard maken we deze keurig op maat. Kom je een kijkje bij ons in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek nemen? Je bent van harte welkom.

Image slide

De mooiste rolgordijnen koop je bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening. Hierdoor kan je jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem eens kijken naar de mogelijkheden.


Bekijk de rolgordijnen collectie

Voordelen rolgordijnen

Om rolgordijnen op te hangen kent verschillende voordelen.

Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins:

- Duurzaam
- Isolerende werking
- Geluiddempend effect

Kom langs bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen.


Laat je inspireren

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in de regio Arnhem, Velp en Oosterbeek

BOERMA interieurstyling en projectinrichting bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Zo kan jouw bedrijfspand ook profiteren van de decoratieve werking van rolgordijnen.

In onze showroom laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem.


Maak een afspraak met BOERMA interieurstyling en projectinrichting