Image slide
Verticale jaloezieën in de regio Velp
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
Image slide
De mooiste stijl voor jouw interieur van BOERMA interieurstyling en projectinrichting
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl

Verticale jaloezieën bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem; een functionele, sfeervolle oplossing

Verticale jaloezieën zijn bijzonder functioneel en toch sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Onze interieurstylisten kunnen je adviseren wat voor woonstijl of situatie het meest geschikt is. Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Kom voor verticale jaloezieen in Arnhem naar BOERMA interieurstyling en projectinrichting.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Verticale jaloezieën, naar jouw wens gemaakt

Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse standaard maten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt. Ze zijn leverbaar in PVC, aluminium en stof. In elk van deze materialen bestaat er veel keus in dessins, transparantie en kleuren. Wil je een echte eyecatcher voor jouw ramen?

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleuren. Ook is er keuze uit diverse breedtes: 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.Laat je inspireren

Voordelen verticale lamellen

Of je nu een klassiek of modern interieur heeft, met jaloezieën kan je alle kanten op. Met stoffen lamellen bepaal je zelf de mate van transparantie. Verticale jaloezieën zijn makkelijk in onderhoud en de kunststof variant is uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals de badkamer.


Maak een afspraak met BOERMA interieurstyling en projectinrichting

Losse lamellen in de regio Velp

Heb je nog een bestaand railsysteem en zijn alleen de lamellen dringend toe aan vervanging? Dan bestel je toch gewoon losse lamellen. Of andersom, stel jouw lamellen zijn nog prima, maar het railsysteem moet worden vervangen. Dan bestel je enkel een nieuw railsysteem.


Advies over losse lamellen

Brandveilige, vlamvertragende verticale jaloezieën

BOERMA interieurstyling en projectinrichting bezit vlamvertragende verticale jaloezieën voor uw bedrijfspand of schoolgebouw. Verticale jaloezieën geven jouw ruimte een moderne en functionele waarde. Tevens zijn ze makkelijk in onderhoud. Deze verticale jaloezieën voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom voor meer informatie eens langs bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.


Maak een afspraak met BOERMA interieurstyling en projectinrichting